El 5 i 6 de maig suma’t al Let’s Clean Up!

28 abr 2023

Se celebraran recollides de residus, activitats sobre flora i fauna, una caminada i una neteja del fons marí.

Un any més l’Àrea de Medi Ambient s’adhereix a la commemoració del Let’s Clean Up”, una acció d’àmbit europeu que té com a objectiu conscienciar la població sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

Enguany, amb motiu d’aquest esdeveniment, l’Ajuntament organitza els dies 5 i 6 de maig diferents accions adreçades als infants i a tota la població.

L’activitat començarà el divendres 5 de maig amb una proposta dirigida als alumnes de l’Escola Olivar Vell. Consisteix en una recollida de residus al camí de l’Aigua i en la realització de diferents activitats sobre la flora i fauna del Bosc de Ribera, així com de les espècies invasores que es troben en aquest ecosistema.

Ja l’endemà, dissabte 6 de maig, amb l’Esplai Municipal Autèntic de Begur es durà a terme una caminada i recollida de residus des de Begur fins a la Platja d’Aiguablava. I aquell mateix dia, i en el marc de la 24a Campanya Gastronòmica del Peix de Roca de Begur, tindrà lloc una neteja del fons marí a Aiguablava a partir de les 11 h. L’activitat té un preu de 10€ i les inscripcions s’han de fer abans del 4 de maig trucant al telèfon 609 437 106 o enviant un correu electrònic a l’adreça info@begurdive.com. Les places són limitades i l’activitat està organitzada per Begur Dive Centre d’Immersió.


Categories: Medi Ambient