El Bar Restaurant Tothora i l’Associació Begur Marítim, guanyadors del III Concurs de decoració de la Fira d’Indians

25 oct 2019

L’Ajuntament felicita a ambdós establiments per aquest guardó i agraeix la implicació i el compromís demostrats pels establiments locals i els paradistes durant la celebració de la Fira d’Indians d’enguany.

Dimecres 23 d’octubre es va donar a conèixer públicament el veredicte de la tercera edició del Concurs de decoració de barres de terrasses i parades de la Fira d’Indians, un certamen convocat anualment per la Regidoria de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de Begur amb l’objectiu d’incentivar i posar en valor la participació dels establiments locals i paradistes en un dels principals esdeveniments lúdics i culturals que se celebren a la vila.

Enguany, el guardó a millor terrassa decorada va anar a parar al Bar Restaurant Tothora; mentre que el premi a la millor decoració d’una parada ha estat per a l’Associació Begur Marítim. En tots dos casos, és la tercera ocasió consecutiva que aquestes establiments assoleixen aquesta distinció.

Eugeni Pibernat, regidor de Promoció Econòmica i Turisme, felicita els guanyadors i tots els participants del certamen i explica que “els nostres establiments i paradistes són una peça imprescindible de tot l’engranatge que mou la Fira d’Indians i són claus per a garantir-ne, any rere any, la seva vitalitat i el seu èxit”.

En aquesta tercera edició, la temàtica de la Fira d’Indians i del concurs han estat els “Jardins Indians”. Per tot plegat, s’ha valorat a l’hora d’escollir els establiments guanyadors el disseny estètic, la originalitat i la decoració relacionada amb la cultura cubana/indiana i amb la temàtica anual de la fira.