El bàsquet begurenc ha presentat els seus equips aquest cap de setmana

02 nov 2023

El pavelló municipal va acollir aquest diumenge 29 d’octubre, la presentació oficial dels jugadors i jugadores de bàsquet de la Fundació Esportiva Begur i l’Associació Esportiva Begur.

64 esportistes begurencs i begurenques i 12 tècnics i tècniques han participat aquest cap de setmana en la presentació oficial dels equips de bàsquet de la Fundació Esportiva Begur (FEB), al pavelló municipal, davant de l’afició i les seves famílies. Enguany, l’entitat presenta fins a 7 equips, distribuïts entre les categories de formació i el primer equip, l’Associació Esportiva (AE) Begur.

L’acte va arrencar a les 10 h amb les fotografies oficials dels equips i els parlaments dels representants de les diferents categories: Rània El Gaddouch per l’Infantil Femení, Jan López i Joel Aymerich per l’Infantil Masculí, Berta Moya i Blanca Criado pel Júnior Femení i Martí Romeu i Albert Martínez pel Júnior Masculí.

També va intervenir Jordi Carreras, regidor d’Esports, per agrair la col·laboració dels patrocinadors i col·laboradors: restaurant Autèntic, Westfalia i Construccions Bolivar, patrocinadors de la FEB, i els restaurants Camelot i Machetes, patrocinadors de l’AE Begur. Al seu parlament, Carreras també va donar la benvinguda als nous patrons i patrones de la FEB, la majoria pertanyents a lequip de govern: lalcaldessa Maite Selva com a presidenta; el regidor de Seguretat Ciutadana i Festes i segon tinent dalcalde, Rafa Criado; el regidor de Turisme, Promoció Econòmica, Comunicació, Hisenda, Comerç i Consum, i tercer tinent dalcalde Andreu Peñalver, com a tresorer; la regidora Anna Congost; el regidor Xavier Aldrich; Jordi Barcons com a secretari i el regidor Edi López. I també al convidat especial, Perete Carreras, així com a José Moner, responsable de consergeria, i als encarregats del nou bar del pavelló: Carmen Osuna i Miguelón.

Així mateix, Jordi Carreras va desitjar molta sort i èxits als nous coordinadors de bàsquet, Sergi Castelví i Lluís Capella, i als 7 equips de la secció de bàsquet d’aquesta temporada.

Després dels parlaments, les persones assistents van participar en una sèrie de concursos proposats per la coordinació de l’entitat esportiva i van cloure l’acte amb un dinar de germanor.

Les fotografies de l’esdeveniment poden recuperar-se en aquest enllaç.


Categories: Esports