El Begur en Flor tanca la seva novena edició amb un èxit de convocatòria

17 mai 2023

L’Ajuntament felicita a l’ACiT per la gran acollida que ha tingut el projecte, un any més, entre veïns i veïnes i visitants.

Aquest passat diumenge 14 de maig va cloure la novena edició del Begur en Flor organitzada per l’Associació de Comerç i Turisme de Begur (ACiT), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Begur. I ho va fer després de tres intensos dies que han permès a veïns i veïnes i visitants celebrar la primavera i gaudir d’activitats i de decoracions florals pels carrers, places i racons del municipi.

Afortunadament, finalment no va ploure i del 12 al 14 de maig l’ACiT va poder celebrar totes les propostes previstes i va impulsar amb un gran èxit d’assistència nombroses activitats per a tota la família, actuacions musicals, tallers infantils, concursos, xerrades, sessions de cinema, ioga davant del mar, un espectacle de màgia… I tot plegat, amb el suport de l’Escola Doctor Arruga, la Llar d’Infants Ses Falugues i el Casal de la Gent Gran, que van participar també en la decoració del Begur en Flor.

En l’edició d’enguany també hi ha col·laborat associacions com el Grup de Teatru Es Quinze, l’associació de joves “Els Barrakudes de Begur”, les Cubanitas de Begur i l’AFA de l’Escola Doctor Arruga; sense oblidar la participació dels voluntaris i voluntàries i dels veïns i veïnes que han ajudat a decorar els carrers. Finalment, els comerciants també han decorat aparadors i façanes i han pogut participar en un concurs per a escollir el millor aparador decorat.


Categories: Promocio Economica