El begurenc Ferran Plaja exposa a les Escoles Velles la seva obra pictòrica

08 jun 2021

L’exposició “Pintures” es podrà visitar del 9 al 26 de juny.

La Sala d’Exposicions de les Escoles Velles acull a partir d’aquesta setmana una nova proposta artística oberta a tots els veïns i veïnes i visitants. Després del recent tancament de la temporada de primavera amb l’exposició “Estrambotisme” de Jesús de la Cruz; aquest dimecres 9 de juny pren el relleu a l’equipament el begurenc Ferran Plaja, que fins al pròxim dia 26 exhibirà per a tothom qui ho desitgi la seva obra pictòrica.

La mostra pren per títol “Pintures” i en ella s’hi podrà gaudir tant l’obra actual de Ferran Plaja com un retrospectiva dels seus treballs, fent palesa així la seva evolució com a artista.

Cal recordar que Ferran Plaja va ser l’artista guanyador l’any 2019 del 34è Concurs d’Arts Plàstiques de Begur amb l’obra “L’olivera”, fet que li ha permès organitzar aquesta mostra a la Sala d’Exposicions de les Escoles Velles. L’exposició estava prevista pel 2020, però la pandèmia de la Covid-19 ha obligat a endarrerir-ne la seva estrena fins aquest mes de juny.

La mostra es podrà visitar els dimecres (de 10 a 13 h i de 15.30 a 20 h) i de dijous a dissabte (de 15.30 a 20 h) amb totes les mesures de seguretat i restriccions vigents per tal de prevenir el contagi i la propagació de la Covid-19. Els dies festius, en canvi, les Escoles Velles (c/ Bonaventura Carreras, 11) restaran tancades. Per a més informació sobre les dates i horaris de les exposicions podeu consultar el següent enllaç.


Categories: CulturaExposicions