El begurenc Raúl Leyes, campió de Catalunya de bitlles catalanes 2019

04 jul 2019

El veí de Begur Raúl Leyes s’ha proclamat campió de Catalunya de bitlles catalanes 2019 amb l’equip del Club de Bitlles Vall-llobrega. El campionat, que es va disputar el 30 de juny a Torà (la Segarra) va aplegar un total de 16 equips de tot el país. Leyes, fins l’any passat, en què va desaparèixer, va formar part de l’equip del Club de Bitlles l’Empordanet de Begur, del qual era fundador i president.

A part de Leyes, l’equip del C.B. Vall-llobrega, que ja va guanyar també l’any passat, està format per Josep Julià, Francisco Ruiz, Antonio Muñoz, Andreu Torres i Manel Aguilar. El campionat de Catalunya, que arribava a la XXV edició, va estar organitzat pel CB Torà, ja que enguany commemora el seu vint-i-cinquè aniversari. Els 16 equips participants han disputat dues partides de classificació, i els cinc millors s’han classificat per a la final. L’equip del Baix Empordà, que havia entrat com a millor equip en les partides classificatòries, ha aconseguit en una gran final 392 punts, superant el C.B. Igualada (381), segon classificat. Tercer ha estat el C.B. la Penya del Bistec (346), seguit del C.B. Sant Sebastià de Castellserà (340), i del C.B. Guinardó de Barcelona (337 punts).

El lliurament de trofeus va estar presidit per Magí Coscollora, alcalde de Torà, acompanyat del diputat de la Diputació de Lleida Albert Bajona, la regidora d’Esports de Torà, Isabel Torras, el vicepresident de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, Abel Sensarrich, i del president del C.B. Torà, organitzador de la competició.  L’organització va comptar amb el suport de la FCBB, l’Ajuntament de Torà, la UFEC i el Consell Català de l’Esport i diferents patrocinadors locals.

 

http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Categories: AjuntamentEsports