El britànic Myles Sanko torna avui a Begur amb el seu soul

03 ago 2018

El cantant britànic Myles Sanko torna avui divendres a Begur, al mateix escenari on ja va triomfar fa un parell d’any, al pati de les Escoles Velles de Begur, dins, novament, del Festival de Música. Sanko, considerat una de les grans veus del soul actual, actuarà a partir de les 22,30 hores, presentant el seu tercer àlbum, Just Being Me. El nou disc, segons ha manifestat el propi cantant “parla d’amor, esperança i política i té un tros de mi a cada part”. Sanko es defineix com un autor que es diverteix creant, el que dóna com a resultat un treball molt honest, fet a mà, signat per ell des del principi fins al final: compon i escriu les lletres, els ritmes, les melodies; la seva afició és la fotografia, dissenya les seves pròpies portades, i grava i edita els videoclips.

El Festival de Música de Begur, que arriba a la XLI edició, continuarà el 7 d’agost, també a les 22,30 hores, amb l’actuació de Duquende i Chicuelo al costat del mas d’en Pinc, on va viure Carmen Amaya, i el 10 d’agost, també a les 22,30 hores, Judit Neddermann presentarà el seu Nua a les Escoles Velles. El grup The Penguins farà doblet el dia 11 a la plaça de Sa Tuna: a la tarda oferirà el seu familiar Reggae per Xics i, a la nit, mostrarà la seva versió més adulta (gratuït). El 14 d’agost el grup de soul i ska President Xai muntarà la festa a Sa Riera (gratuït). Maria Arnal i Marcel Bagés tancaran el festival el 17 d’agost, a les 22,30 hores, a les Escoles Velles. A més, com a activitat complementària, el 18 d’agost tindrà lloc un espectacle flamenc en homenatge a Carmen Amaya, a les Escoles Velles, organitzat per l’Associació de Comerciants.

El Festival de Música de Begur va arrancar divendres passat amb el quartet barceloní Els Amics de les Arts, que van presentar el seu darrer disc, “Un estrany poder”, com també les peces més conegudes. Abans del concert, però, va haver-hi la tradicional baixada del castell, una cercavila que comença dalt al castell i acaba a les Escoles Velles, després de passar per diversos carrers del nucli antic. En aquesta edició, l’animació musical va anar a càrrec de la formació Moby Dixie, que toca un jazz tradicional a l’estil dixieland. Abans-d’ahir va actuar la cantant i compositora Ju (Judit Puigdomènech) al nucli antic d’Esclanyà. El Festival, amb una desena d’espectacles en diferents espais del municipi, està organitzat per l’Ajuntament de Begur i produït per RGB.

 


Categories: AjuntamentConcerts