El Bus Platges Begur es posa de nou en circulació aquest estiu amb grans novetats i amb trajectes pel nucli d’Esclanyà

13 jun 2021

El bus amplia dates i enguany circularà des del 12 de juny al 12 de setembre.

Aquest 2021 torna el Bus Platges Begur, el servei de transport de vehicles en autobús impulsat per l’Ajuntament amb l’objectiu oferir als vilatans i turistes un servei de transport públic per accedir durant els mesos d’estiu a diferents cales i platges del municipi. Aquest bus fa una ruta circular durant tots els dies de la setmana i dona servei a les quatre principals zones de bany com són Sa Riera, Sa Tuna, Aiguablava i Fornells.

El Bus Platges Begur incorpora enguany dues grans novetats de la mà de la Regidoria de Promoció Econòmica i Turisme. El regidor de l’àrea, Eugeni Pibernat, avança que “aquest 2021 reforcem més que mai el servei i realitzarem diferents viatges a Esclanyà per a donar resposta, així, a la demanada veïnal i potenciar la bona connectivitat entre Esclanyà, Begur i les platges”.

Eugeni Pibernat, a més, afegeix que “ampliem les dates de circulació del bus, amb l’objectiu de seguir descongestionant els pàrquings de les zones de platges durant l’estiu, desestacionalitzar la temporada i millorar l’accés, la comoditat i la mobilitat per les àrees de bany del poble. Per tot plegat, la represa del Bus Platges Begur també anirà acompanyada d’una campanya de conscienciació per a promocionar l’ús d’aquest servei”.

El Bus Platges Begur es posarà en funcionament el proper 12 de juny i s’allargarà fins el 12 de setembre. El preu d’un viatge és d’1€ (0,5€ per als majors de 65 anys) i enguany segueix vigent tant el tiquet de 20 viatges (a 0,7€ per viatge) com el tiquet bono dia (3€), que es poden adquirir a l’Oficina de Turisme.

Els horaris i rutes del bus es poden consultar en el següent enllaç i per a més informació podeu contactar amb l’Oficina de Turisme de Begur.


Categories: PlatgesTurisme