El Bus Platges Begur es posa de nou en circulació de l’11 de juny a l’11 de setembre

06 jun 2022

El servei es prestarà de dilluns a diumenge i connectarà les quatre principals zones de bany del municipi: Sa Riera, Sa Tuna, Aiguablava i Fornells.

Aquest 2022 torna el Bus Platges Begur, el servei de transport de vehicles en autobús impulsat per l’Ajuntament amb l’objectiu oferir als vilatans i turistes un servei de transport públic per accedir durant els mesos d’estiu a diferents cales i platges del municipi. Aquest bus fa una ruta circular durant tots els dies de la setmana i dona servei a les quatre principals zones de bany com són Sa RieraSa TunaAiguablava i Fornells.

El Bus Platges Begur incorpora enguany una gran novetat. I és que s’estrenarà una nova retolació a les parades amb l’objectiu que els usuaris i usuàries les localitzin més fàcilment i tinguin millor informació al llarg de l’itinerari.

A més, per segon any consecutiu es realitzaran diversos diferents viatges a Esclanyà per a donar resposta, així, a la demanada veïnal i potenciar la bona connectivitat entre Esclanyà, Begur i les platges.

Eugeni Pibernat, regidor de Platges, recorda que “l’objectiu d’aquest servei és seguir descongestionant els pàrquings de les zones de platges durant l’estiu; i garantir un accés més còmode i sostenible a les àrees de bany del poble. Seguim fent esforços des de l’Ajuntament per a orientar la població cap a aquest servei”.

El Bus Platges Begur es posarà en funcionament el proper 11 de juny i s’allargarà fins l’11 de setembre. El preu d’un viatge és d’1€ (0,5€ per als majors de 65 anys i per als infants i joves entre els 6 i els 16 anys) i enguany segueix vigent tant el tiquet de 20 viatges (a 0,7€ per viatge) com el tiquet bono dia (3€), que es poden adquirir a l’Oficina de Turisme.

Els horaris i rutes del bus es poden consultar en el següent enllaç i per a més informació podeu contactar amb l’Oficina de Turisme de Begur.

 


Categories: Platges