El Carnaval arriba a Begur per fer gresca i xerinola!

14 feb 2020

Del 21 al 23 de febrer els veïns i veïnes podran gaudir de prop d’una quinzena d’activitats festives a la Plaça Esteva i Cruañas.

Finalitzat el Carnaval d’Esclanyà, Begur prendrà el relleu festiu i carnavalesc al municipi del 21 al 23 de febrer de la mà de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament, l’AMPA Ses Falugues, l’AMPA de l’Escola Doctor Arruga, Bakanards i Xiks; que oferiran conjuntament un variat programa amb l’objectiu de compartir amb tots els veïns i veïnes una nova edició del Carnaval de Begur.

Marià Renart, regidor de Festes, agraeix a totes les associacions col·laboradores la seva implicació en la festa, fa una crida a la participació i avança que “ens esperen tres dies plens de música, alegria i diversió en una celebració que any rere any és un èxit de participació i que s’ha convertit en una cita ineludible per a tots els begurencs i begurenques”. En la mateixa línia, Marià Renart avança que “cada any ampliem el nombre d’activitats pensant, sobretot, en els més petits del poble” i destaca entre les novetats d’aquest 2020 l’obertura a tota la població del ball de Carnaval de dissabte 23 de febrer.

Obrim boca de la mà dels més menuts

L’activitat carnavalesca a Begur començarà divendres 21 de febrer al matí amb una cercavila de la Llar d’Infants Ses Falugues, un esmorzar ofert per l’AMPA del centre, i l’espectacle familiar “Gelicadabra” amb Mag Félix Brunet.

Un dissabte per a gaudir en família

Ja l’endemà, dissabte 22 de febrer, el Carnaval omplirà Begur des de primera hora del dia i fins a la nit amb activitats com tallers d’antifaços i de maquillatge de Carnaval, l’arribada del Rei i la Reina de Carnaval i d’en Mickey i la Minnie Mouse, un espectacle infantil amb Tonietti, i el ball de Carnaval al Casal de la Gent Gran amb ambientació de Xavi Ros.

Acomiadem com es mereix el Carnaval

I diumenge 23 de febrer, últim dia del Carnaval de Begur, serà el torn per a propostes com el despertar amb els Capgrossos de Begur, l’esmorzar popular en benefici de l’AMPA de l’Escola Doctor Arruga, la cercavila amb el Rei i la Reina de Carnaval acompanyats del grup de batucada Bakanards, el vermut de Carnaval amb Els Ternura, la rua pel centre de Begur amb les Colles Carnavaleres Els Pipots i la Colla els Animals de Palamós, una xocolatada popular i l’elecció del Rei i la Reina del Carnaval infantil.


Categories: Festes