El Casal d’Estiu de Begur tanca la seva edició més especial

31 ago 2020

Més d’una setantena d’infants han gaudit d’un ampli ventall de propostes adaptades a les mesures de seguretat i restriccions per evitar el contagi i la propagació de la Covid-19.

Aquest 31 d’agost ha finalitzat el Casal d’Estiu 2020 organitzat per l’Esplai Autèntic Municipal de Begur, en la que ha estat amb tota probabilitat una de les edicions més diferents i especials d’aquesta iniciativa lúdica i educativa al municipi.

La pandèmia de la Covid-19 no ha aturat el Casal d’Estiu, i la seva programació i disseny s’ha adaptat amb èxit a les mesures de seguretat i restriccions desplegades pel Govern de la Generalitat de Catalunya. En aquest sentit, des de l’inici del Casal (22 de juny) fins a la seva finalització no s’ha detectat cap positiu per coronavirus ni entre els infants participants ni entre l’equip de voluntaris i professionals que els han acompanyat durant més de dos mesos.

En aquest sentit, l’alcaldessa Maite Selva posa en valor “la gran capacitat de maniobra i d’adaptació que ha demostrat l’Esplai Autèntic de Begur per tal de garantir que els nostres infants no es quedessin sense casal aquest estiu”; mentre que Gemma Coll, regidora d’Educació, destaca “la confiança que han dipositat un any més les famílies del municipi en aquest projecte lúdic i educatiu de màximes garanties i de primer nivell”.

En la mateixa línia, Sandra Herrera, coordinadora del Casal d’Estiu, fa un balanç molt positiu del desenvolupament del casal i manifesta el seu agraïment a l’Ajuntament “per fer possible, amb el seu suport, l’organització d’aquesta edició tan especial del casal que ha suposat un plus d’esforç, treball, responsabilitat i de dedicació per part d’infants, monitors i administració per tal de preservar el benestar i la salut de tots i totes”.

Finalment, Manel Vallès, regidor de Joventut, apunta que ens agradaria felicitar a la directora, monitors i premonitors del Casal, i posar en valor la implicació que hi ha hagut des de totes les regidories per tal que enguany el Casal hagi estat possible, tenint en compte la dificultat afegida que han suposat la pandèmia i les diferents mesures i protocols de seguretat”.

Enguany el Casal d’Estiu 2020 anava dirigit a nens i nenes de P1 a 1r d’ESO i han pres part un total de 72 infants. Amb l’objectiu de complir amb el protocol i amb les directrius de seguretat establertes pel Departament de Salut durant la pandèmia, s’han adoptat mesures excepcionals com l’establiment de grups formats per un màxim de 10 infants.


Categories: EnsenyamentJoventut