El Casal Municipal d’Estiu de l’Esplai Autèntic de Begur tanca la seva edició d’aquest 2022

31 ago 2022

Més de 150 infants i joves han gaudit d’un ampli ventall de propostes lúdiques i educatives durant els mesos estiuencs al municipi.

Aquest mes d’agost ha finalitzat el Casal Municipal d’Estiu 2022 organitzat per l’Esplai Autèntic Municipal de Begur i l’Ajuntament, en la que ha estat una nova edició plenament exitosa d’aquesta iniciativa lúdica i educativa ja plenament arrelada al municipi.

Un espai per a la diversió, el descans i el desenvolupament personal que a ofert a un total de 158 infants i joves des de P3 fins a 1r d’ESO un ampli ventall de propostes lúdiques i educatives per a gaudir al màxim dels mesos estiuencs a casa nostra.

El Casal Municipal d’Estiu 2022 ha finalitzat amb tres fantàstics dies de colònies, que han estat plens d’aventures i que han permès enfortir els vincles entre tots els integrants de les estades. Així, des del passat 27 de juny els participants han pogut prendre part d’activitats com gimcanes, bany a la piscina, concursos, excursions, jocs, esports…

Per tot plegat, el consistori felicita a l’Esplai Autèntic de Begur i a tots els seus monitors i monitores per l’èxit organitzatiu; i agraeix a les famílies la seva confiança un any més en aquest projecte.


Categories: Joventut