El Castell de Begur i l’església de Sant Esteve d’Esclanyà s’il·luminen de color taronja per a lluitar contra la leucèmia

24 jun 2022

La iniciativa impulsada per la Fundació Josep Carreras s’emmarca en la commemoració de la Setmana contra la Leucèmia.

Del 21 al 28 de juny se celebra la Setmana contra la Leucèmia i la Fundació Josep Carreras se suma a la iniciativa impulsant una campanya de sensibilització a nivell nacional. Es tracta d’una iniciativa publicitària, de sensibilització i de captació de fons, en diversos suports i canals, amb l’objectiu de sumar passos en aquesta lluita comuna i reivindicar la importància de la recerca científica.

El suport de la societat és clau en aquesta fita i totes les accions sumen, per això l’Ajuntament de Begur també vol mostrar el seu suport i donar visibilitat a aquesta iniciativa. I per fer-ho, els dies 25 i 26 de juny il·luminarà dos dels espais arquitectònics més emblemàtics del municipi, el Castell de Begur i l’església de Sant Esteve d’Esclanyà, de color taronja, el color de la lluita contra la leucèmia.

Cal recordar que aquesta il·luminació serà possible gràcies als dos nous projectors que es van habilitar a principis d’enguany al Castell de Begur i a l’Església de Sant Esteve d’Esclanyà amb l’objectiu d’il·luminar puntualment amb diferents tonalitats cromàtiques aquests dos espais durant la commemoració de dates assenyalades.

 


Categories: Sanitat