El Castell de Begur reobre les seves portes aquest mes de juliol

03 jul 2020

L’accés al monument estava clausurat des del passat mes de febrer quan el temporal Glòria va provocar una esllavissada.

Des d’aquest mes de juliol els veïns i veïnes i visitants ja poden accedir de nou al Castell de Begur per visitar aquest icònic espai del municipi i gaudir de les vistes panoràmiques privilegiades que s’ofereixen des d’aquest enclavament.

L’espai reobre de nou les seves portes un cop han finalitzat les tasques d’arranjament que l’Ajuntament de Begur ha executat al Castell al llarg de les darreres setmanes amb l’objectiu de reforçar la seguretat a la zona. Així, el consistori -a través de l’empresa Geotalud SL- ha habilitat una malla protectora per evitar esllavissades i garantir l’estabilitat del talús.

En aquest sentit, l’accés al monument estava clausurat des del passat mes de febrer quan el temporal Glòria va provocar el despreniment d’una roca de grans dimensions al marge del Castell de Begur, que no va causar danys personals. Després de l’esllavissada, l’Ajuntament de Begur es va posar en contacte amb el Departament de Cultura i Patrimoni de la Generalitat de Catalunya i es va procedir a l’elaboració d’un informe i un estudi sobre les actuacions necessàries a dur a terme a la zona.

Un cop reobert l’accés al Castell amb plenes garanties de seguretat l’Ajuntament fa una crida als veïns i veïnes a gaudir de nou d’aquest emblemàtic espai del municipi. Tota la informació sobre l’oferta turística a la vila es pot consultar a través del web www.visitbegur.cat.


Categories: Obres