El CF Begur patrocina les samarretes de l’escoleta de futbol

03 jun 2021

Al llarg de les pròximes setmanes es faran oficials nous patrocinis per part d’empreses locals.

El primer equip del CF Begur ha impulsat recentment una nova iniciativa amb l’objectiu de reforçar els llaços i els vincles amb la Fundació Esportiva Begur i, en concret, amb els jugadors i jugadores més menuts de la casa.

I és que des d’aquesta temporada les samarretes de futbol de l’escoleta de la Fundació Esportiva Begur llueixen com a patrocinador principal l’escut del CF Begur, que ha estat l’encarregat d’assumir el cost íntegre de la nova equipació.

Jordi Carreras, regidor d’Esports, agraeix la tasca duta a terme per Pedro Martín, president del CF Begur, i per la Junta Directiva per a fer possible aquesta iniciativa: “per als més petits i petites els jugadors del primer equip són un mirall i un model en el qual inspirar-se i accions com aquesta no només ajuden a enfortir i a cohesionar la família futbolística i esportiva a casa nostra, sinó que són una mostra dels valors i de l’enorme compromís que tenen els nostres clubs”.

Al llarg dels pròxims dies, a més, és previst que s’anunciïn nous patrocinis a càrrec de diferents empreses locals, a qui l’Ajuntament agraeix públicament el seu compromís i col·laboració.


Categories: Esports