El CF Begur, un exemple d’altruisme i solidaritat

04 abr 2023

L’Ajuntament agraeix a l’equip el seu suport directe a iniciatives solidàries com les de la Fundació PKU.

El primer equip de futbol del Begur, el CF Begur, ha tornat a exhibir recentment el seu vessant més solidari i altruista. I és que l’entitat ha fet una donació de 400€ -recaptats de la venda de participacions de la loteria de Nadal- a la Fundació PKU, una entitat sense ànim de lucre que ajuda als afectats de la malaltia PKU i altres trastorns metabòlics, una alteració congènita del metabolisme de les proteïnes.

Aquest cap de setmana, durant el partit de la segona jornada del play-off d’ascens a Primera Catalana que els va enfrontar al Blanes (amb resultat negatiu d’un gol a quatre), els jugadors del CF Begur es van fer una fotografia d’equip simbòlica (obra de  Derar El Koumssi) junt amb el xec de 400€. A l’acte també hi van assistir l’alcaldessa de Begur, Maite Selva, el regidor d’Esports, Jordi Carreras, i membres de la junta del CF Begur.

Per a més informació sobre la Fundació PKU podeu consultar el web www.fundacionpkuotm.org, enviar un correu electrònic a l’adreça info@fundacionpkuotm.org, o trucar al telèfon 932 287 810.


Categories: Esports