El Circuit Comarcal de Cros Escolar s’atura a Begur el dissabte 25 de novembre 

16 nov 2023

Cros Comarcal a Begur

La tercera jornada d’aquesta competició escolar es disputarà al Camp de Futbol de Begur i la pineda annexa. Les inscripcions s’han de realitzar abans del 21 de novembre mitjançant aquest full d’Excel.

El dissabte 25 de novembre, el Camp de Futbol de Begur i la pineda annexa seran l’escenari de la tercera jornada del Circuit Comarcal de Cros Escolar – Premi Consell Comarcal del Baix Empordà – Curs 2023-2024, organitzat pel Consell Esportiu del Baix Empordà en col·laboració amb els ajuntaments de La Bisbal d’Empordà, Palafrugell, Torroella de Montgrí, Palamós i Sant Feliu de Guíxols.

Aquest esdeveniment és una oportunitat per als joves atletes de la comarca per mostrar les seves habilitats atlètiques i fomentar la pràctica esportiva des de l’etapa escolar. La participació en aquest circuit és oberta a tot l’alumnat de Catalunya, però és necessari que estiguin en possessió de la llicència esportiva dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, tramitada a través del seu Consell Esportiu d’origen. Les llicències s’hauran de lliurar a l’organització abans de cada competició.

Les inscripcions han de realitzar-se abans del dimarts 21 de novembre mitjançant el full Excel d’inscripció proporcionat pel Consell Esportiu. Les categories que es disputaran són: escoleta (500 m.), prebenjamí (750 m.), benjamí (1.000 m.), aleví (1.500 m), infantil (2.000 m.), cadet (3.000 m.) i juvenil (3.000 m.). Pots consultar l’horari de les diferents categories en aquest enllaç.

La quota d’inscripció per jornada és de 6 €, que inclou una inscripció de 4 € i una assegurança de dia de 2 €. Les entitats que ja utilitzen l’assegurança anual (http://zenit.ucec.cat) no hauran de fer efectiva l’assegurança de dia. El lliurament de dorsal es realitzarà de forma esglaonada. Només el responsable de lentitat o club, prèviament comunicat a lorganització a través del full dinscripció, podrà recollir els dorsals el dia de la prova. No es mantindrà el dorsal en les altres proves. 

Premis pels guanyadors i les guanyadores

En aquesta jornada de cros, com és habitual, rebran medalla els tres primers classificats de cada categoria i sexe. La puntuació serà la següent: 16 punts al 1r classificat, 15 al 2n, 14 al 3r, 13 al 4t i així successivament fins als 16 primers de cada cursa. A partir de lloc 16 inclòs, cada atleta participant tindrà 1 punt per cada cursa acabada. Es donarà un obsequi a tots els participants. A més, hi haurà una classificació global sumant els punts de cada jornada de cros.

L’acte acabarà amb l’entrega de guardons als primers classificats a les 12:40 h, reconeixent els èxits dels joves esportistes de la comarca. Per a qualsevol consulta o dubte, es pot contactar amb l’organització a través de l’adreça de correu electrònic esports@baixemporda.cat.


Categories: EsportsJoventut