El Club Arquers Esclanyà aconsegueix 11 medalles al 55è Campionat de Catalunya de tir amb arc de sala

18 gen 2023

L’Ajuntament felicita l’entitat i als seus esportistes pels grans resultats obtinguts durant la competició.

Els dies 14 i 15 de gener es va celebrar a Constantí (Tarragona) el 55è Campionat de Catalunya de tir amb arc de sala. I un dels grans protagonistes de la competició va ser el Club Arquers Esclanyà, que quallar una esplèndida actuació col·lectiva aconseguint un total d’onze medalles.

Els resultats van ser els següents:

. Alicia Grau va aconseguir la primera posició en la categoria cadet longbow femení.

. En categoria cadet recorbat masculí Joel Ventura va pujar al pòdium dues vegades: primer, amb medalla de plata del Campionat de Catalunya; i segon, amb medalla de plata del rànquing de lliga.

. La quarta posició del campionat de Catalunya va ser per Pau Barreda; i en cinquena plaça es va col·locar Tomàs Fernàndez.

. Del Campionat de Catalunya, en la categoria cadet recorbat femení, Cloe Carbó i Bruna Zamora van pujar al podi amb una medalla de plata i una de bronze, respectivament; i Laia Fernàndez va quedar cinquena. I de nou, Bruna Zamora va ser medalla de plata del rànquing de lliga.

. En la categoria júnior recorbat masculí, Oriol Salvadó es va posicionar en cinquè lloc del Campionat de Catalunya i medalla de bronze del rànquing de lliga.

. En la categoria cadet compost masculí, Albert Grassot va obtenir la medalla d’or i es va proclamar campió de Catalunya. I Martí Fuster també va pujar al podi amb la medalla de plata. Del rànquing de lliga, Albert Grassot va ser medalla d’or; i Martí Fuster, medalla de plata.

. I, finalment, del Campionat de Catalunya, en la categoria veterà nu home, Francisco Garcia va obtenir la posició número 10.