El Club Arquers Esclanyà aconsegueix dues medalles d’or al Campionat d’Espanya de tir amb arc

31 jul 2023

L’Ajuntament felicita l’entitat i als seus esportistes pels grans resultats obtinguts durant la competició i per l’excel·lent temporada que han dut a terme.

Del 21 al 23 de juliol la ciutat de Madrid va acollir la disputa del Campionat d’Espanya de tir amb, que va aplegar a uns 660 arquers i arqueres de competició provinents de diferents punts de l’Estat espanyol. Entre ells, hi havia els esportistes del Club Arquers Esclanyà, que va portar a la prova a diferents participants que van quallar una esplèndida actuació individual i col·lectiva.

Laia Fernández, Cloe Carbó, Bruna Zamora, Joel Ventura i Pau Barreda van prendre part de la competició en la categoria individual cadet d’arc recorbat. Tots ells van mantenir les seves posicions i van millorar les puntuacions assolides al Campionat de Catalunya.

Igual que Oriol Salvadó, en la categoria júnior. Mentrestant, la veterana Ángela Martino es va proclamar campiona d’Espanya d’arc recorbat.

En equips mixts de Catalunya hi van participar Bruna Zamora, Laia Fernández, Joel Ventura, Oriol Salvadó i Ángela Marino. I Ángela Martino, de nou, formant parella amb Manuel Hernández, del Club de Castelldefels, van aconseguir proclamar-se campions d’Espanya en la categoria mixta de veterans d’arc recorbat.

Així, el Club Arquers Esclanyà ha finalitzat la temporada 2022-2023 amb 17 medalles d’or i plata obtingues en campionats catalans i estatals; consolidant-se com el segon millor club de tot Catalunya en resultats absoluts.


Categories: Esports