El Club Arquers Esclanyà participa en la primera competició de lliga de tir de sala

12 oct 2022

L’Ajuntament felicita l’entitat i als seus esportistes pels grans resultats obtinguts durant la competició.

Els dies 8 i 9 d’octubre es va celebrar a Montjuïc la primera tirada de sala de la Lliga Catalana. I un dels grans protagonistes de la competició va ser el Club Arquers Esclanyà, que va portar a la prova a 12 arquers i arqueres que van quallar una esplèndida actuació individual i col·lectiva.

La competició va començar el dissabte dia 8 amb les disciplines d’arc longbow, tradicional i nu. Alicia Grau va quedar en primera posició en la divisió d’arc longbow; i en categoria sènior d’arc tradicional, Aleksandra Mamontova es va posicionar en cinquena plaça.

En arc recorbat de la categoria cadet femení, Laia Fernández va quedar en segon lloc; Cloe Carbó, quarta; Bruna Zamora, cinquena; i Ainara Castillo, sisena.

En arc recorbat de la categoria cadet masculí, Tomàs Fernández va queda en segon lloc; Joel Ventura, tercer; i Pau Barreda, sisè.

En arc recorbat de la categoria júnior, Oriol Salvadó es va posicionar en cinquena plaça; i en arc compost, en la categoria cadet, Albert Grassot va quedar primer i Martí Fuster segon.


Categories: Esports