El Club Excursionista Els Perduts de Begur ens convida aquest novembre a fer un descobriment del nostre entorn natural

12 nov 2021

Diumenge dia 21 l’entitat organitza una ruta circular amb inici i final al poble de Begur.  

Després de més d’un any i mig de no estar pràcticament operatiu a causa de la pandèmia de Covid-19, aquest mes de novembre el Club Excursionista Els Perduts de Begur torna de nou amb molta força i amb ganes d’arrencar motors per a posar a punt el cos, les cames i l’ànima.

Així, a partir d’aquest mes de novembre -i durant tot l’any 2022- enceta una nova tanda de sortides de proximitat per a descobrir l’entorn més proper a casa nostra. Es tracta d’excursions obertes a tothom i de dificultat moderada; i la primera d’elles tindrà lloc el pròxim diumenge 21 de novembre.

Serà, en aquest cas, una ruta circular amb Begur com a punt de sortida i d’arribada i que transcorrerà per espais com la Cova dels Lladres, els Gorgs de la Riera del Quermany, les restes ibèriques i preromanes del Quermany Petit, Roquissar Taffoni, i les Mines d’en Bofill. L’hora de sortida és a les 08 h i el temps previst és dunes 4,30 hores.

Per a més informació, podeu consultar l’itinerari de la ruta; consultar el web www.perdutsbegur.cat; enviar un correu electrònic a perdutsbegur@gmail.com; o trucar als telèfons 690 383 009 i 607 849 887.


Categories: Esports