El Club Excursionista Els Perduts de Begur ens proposa aquest mes de juny l’Experiència Baixa i Puja

22 jun 2021

L’activitat tindrà lloc els dies 26 i 27 i per a participar-hi cal inscriure’s al web www.perdutsbegur.cat.

Aquest 2021 la Covid-19 tornarà a impedir  que es pugui celebrar al municipi una nova edició de la ja tradicional Marxa Popular Puja i Baixa, però el Club Excursionista Els Perduts de Begur no es quedarà de braços plegats i vol oferir a tots els veïns i veïnes -amb la col·laboració de l’Ajuntament- una original proposta per a aquest mes de juny, coincidint amb la Festa Major de Sant Pere.

Es tracta de l’Experiència Baixa i Puja, un recorregut gratuït de 13,5 km., tot senyalitzat amb cintes, que es podrà fer caminant o corrent el dissabte 26 i el diumenge 27 de juny a partir de les 07 h.

La sortida tindrà lloc des de la plaça de la Vila i transcorrerà pel camí de l’aigua cap als Torradors, baixarà cap a Sa Punta i arribarà a la costa passant per la Platja del Racó, Cala Moreta, l’Illa Roja, Sa Riera, Es Port d’es Pi, Ses Negres, Aiguafreda i Sa Tuna. Des d’aquí i pujant al Puig d’en Bona, els participants s’introduiran al territori del Rec de Sa Tuna, per arribar a la vila des de Son Moles.

Per a participar-hi caldrà inscriure’s prèviament. Tota la informació sobre la prova es pot consultar al web www.perdutsbegur.cat.


Categories: Esports