El Club Excursionista Els Perduts de Begur presenta el calendari de sortides per aquest 2022

31 gen 2022

Al llarg de l’any se celebraran diferents sortides de proximitat, l’onzena edició de la Marxa Popular Puja i Baixa, un bany nocturn a la platja o la caminada solidària per La Marató de TV3.

Aquest 2022 el Club Excursionista Els Perduts de Begur torna de nou amb molta força i amb ganes de celebrar noves activitats per a posar a punt el cos, les cames i l’ànima.

Així, durant tot l’any 2022 l’entitat durà a terme una nova tanda de sortides de proximitat per a descobrir l’entorn més proper a casa nostra. Es tracta d’excursions obertes a tothom i de dificultat moderada; i la primera d’elles ja va tenir lloc el 23 de gener amb un èxit de participació.

A més de les sortides de proximitat, enguany també es duran a terme activitats com l’onzena edició de la Marxa Popular Puja i Baixa, un bany nocturn a la platja o la caminada solidària per La Marató de TV3.

Per a més informació podeu consultar el web www.perdutsbegur.cat; enviar un correu electrònic a perdutsbegur@gmail.com; visitar els perfils de l’entitat a Facebook, Twitter i Instagram.


Categories: Esports