El Club Excursionista Els Perduts de Begur se suma a La Marató de TV3

25 nov 2019

Diumenge 15 de desembre l’entitat organitzarà una caminada solidària amb l’objectiu de recaptar fons per a la investigació mèdica al voltant de les malalties minoritàries.

El Club Excursionista Els Perduts de Begur és una de les entitats locals que aquest 2019 participarà activament en el projecte solidari que cada any impulsa la Fundació La Marató de TV3, dedicat enguany a la investigació mèdica sobre les malalties minoritàries.

I ho farà amb l’organització diumenge 15 de desembre d’una caminada solidària oberta a tota la ciutadania. L’activitat començarà a les 08.30 h a la plaça de la Vila i consistirà en un recorregut de sis quilòmetres pels voltants de Begur i en un esmorzar de germanor amb botifarra, beguda i cafè per a tots els participants a l’espai del Mas d’en Pinc. La sortida tindrà una durada aproximada de dues hores i mitja i un cost de 10€ per persona. Tots els diners recaptats aniran destinats íntegrament a La Marató de TV3.

Els tiquets per a la caminada i per a l’esmorzar ja es poden adquirir anticipadament a l’Oficina de Turisme de Begur. Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a l’adreça perdutsbegur@gmail.com, trucar als telèfons 610 767 830 (Joan Carles) o 690 383 009 (Blas), o consultar el web www.perdutsbegur.cat.

L’Ajuntament de Begur posa en valor la iniciativa endegada per l’entitat i convida els veïns i veïnes a prendre part activament de les diverses iniciatives que es duran a terme a Begur i a Esclanyà en el marc de La Marató de TV3.


Categories: Esports