“El club literario y el pastel de piel de patata” i “Lenny” guanyen el Corall d’Or del Festival de Cinema de Begur

15 oct 2018

La pel·lícula El club literario y el pastel de piel de patata, de Mike Newell, i el curtmetratge Lenny, de Camille Blégin, guanyen el Corall d’Or del IV Festival Internacional de Cinema de Comèdia de Begur, que es va cloure ahir diumenge. A més, el jurat del Festival ha acordat una menció especial al film argentí Las Vegas, de Juan Villegas. El jurat estava integrat pel publicista Oriol Villar, el director i productor Carles Torras, la escriptora Montse Sanjuan, l’actor Manu Fullola, la coordinadora del CECAAC (Centre Experimental de la Cinematografia i las Arts Audiovisuals de Catalunya) Heidi Quint i el periodista Joan Ramón Armadàs.

Des del Festival, que organitza l’Associació de Comerç i Turisme de Begur (ACIT) amb el suport de l’Ajuntament, es vol destacar la gran presència de públic, amb més de 2.000 persones, a les projeccions, sessions gratuïtes i exposicions. “Aquest augment de públic ens anima a créixer, pensant que en les properes edicions presentarem més sessions i més activitats amb l’objectiu de convertir el Festival en un referent de la Costa Brava”, ha recordat la seva directora, Clara Dato.

En aquesta quarta edició, se sumen a la secció oficial, les seccions de curtmetratges, Panorama (dedicada als documentals) i els homenatges als cineastes José Luís García Sánchez y Ventura Pons. A més, es va col·locar una llarga catifa vermella d’uns 120 metres entre la plaça de la Vila, centre del poble, i el Casino, centre del Festival.