El consistori promou hàbits sostenibles amb la campanya ‘Begur és Comerç’

08 mai 2024

A partir d’aquest mes de maig, els clients que facin compres als establiments comercials de Begur podran aconseguir una bossa de Begur és Comerç’.

Begur posa en marxa avui una iniciativa per fomentar el comerç sostenible i els hàbits responsables amb el medi ambient amb la campanya ‘Begur és Comerç’. Aquesta acció, finançada pels ajuts Next Generation vinculats al foment de l’activitat comercial, té com a objectiu promoure l’ús de bosses reutilitzables en els establiments locals, reduint així la dependència de les bosses de plàstic d’un sol ús i contribuint a la preservació del medi ambient.

Les bosses reutilitzables, confeccionades amb material sintètic termoplàstic (PET), destaquen per la seva gran capacitat i versatilitat, i són ideals per a tot tipus de compres. Aquesta iniciativa no només ofereix una solució pràctica per als clients dels establiments de Begur, sinó que també reforça la imatge de qualitat del comerç del municipi i dona a conèixer diferents punts turístics i patrimonials de la vila.

El Regidor de Promoció Econòmica, Andreu Peñalver, juntament amb la tècnica de l’àrea, Laura Vaqué, han distribuït aquest matí les bosses reutilitzables entre els comerciants locals. “Estem molt satisfets de posar en marxa aquesta iniciativa que no només promou el comerç local sinó que també reforça el compromís de Begur amb la sostenibilitat i la conservació del medi ambient. Creiem que és fonamental conscienciar a la població sobre la importància de reduir els residus plàstics i adoptar pràctiques de consum responsables”, explica Andreu Peñalver.

A partir d’aquest mes de maig, els clients que facin compres als establiments comercials de Begur podran obtenir una bossa de ‘Begur és Comerç’ de manera gratuïta, fins a exhaurir existències. Aquesta iniciativa està dirigida exclusivament als establiments que romanen oberts més de 10 mesos a l’any.

Next Generation


Categories: Promocio Economica