El delegat del Govern de la Generalitat a Girona visita Begur

03 jul 2019

El delegat territorial del Govern de la Generalitat a Girona, Pere Vila, ha fet aquest matí una visita institucional al municipi de Begur, essent rebut per l’alcaldessa, Maite Selva, la primera dona en ocupar el màxim càrrec del municipi, i els regidors Eugeni Pibernat, Jordi Carreras i Marià Renart. La trobada s’ha fet a la sala de plens de l’Ajuntament, on el delegat ha estat informat de les accions prioritàries del nou govern begurenc: la revisió del pla general; agrupar la llar d’infants amb l’escola, a més d’ampliar aquesta com a escola-institut; nou edifici per emplaçar-hi la Policia Local i l’Ambulatori, i crear habitatges de protecció social, especialment per als joves.

Pere Vila ha entregat al govern local una relació de tots els directors generals de Girona perquè puguin exposar les seves accions de mandat.“Som conscients que la Generalitat ha penalitzat molt els municipis, però ara endeguem una nova etapa”, ha manifestat el delegat, que també ha volgut recordar que “no tot són diners”. L’alcaldessa li ha manifestat que “l’aprofitarem”.

El delegat ha signat en el llibre d’honor de l’Ajuntament, on ha escrit que s’obre un nou mandat “ple de reptes i il·lusió” i que “ens posem a disposició per fer la vostra feina més fàcil i solvent”. Selva ha regalat a Vila el regal institucional de l’Ajuntament, que són uns pots amb les sorres de les platges de Begur, i diversos elements relacionats amb el Mil·lenari del Castell.

Vila ha continuat la seva visita protocol·lària als municipis de Pals, Torroella de Montgrí i la Bisbal d’Empordà. A més, té una reunió d’emergència amb el Consell d’Alcaldes del Baix Empordà al Consell Comarcal per tractar el tema dels incendis.


Categories: AjuntamentPolitica