El festival Som Cultura apropa el llegat indià a Begur en forma de vi i xocolata

18 oct 2023

Centre d'interpretació Indians

Els begurencs i les begurenques poden gaudir d’un tast d’aquests productes, una activitat que també és molt popular durant la Fira d’Indians. Les entrades poden reservar-se per 10 euros a través d’aquest enllaç.

El novembre a Begur és sinònim d’experiències culturals. I és que la Costa Brava i el Pirineu de Girona celebren el festival Som Cultura, que proposa prop de trenta activitats per donar a conèixer l’oferta cultural, patrimonial i artística de les terres gironines, entre elles, el municipi de Begur. 

En aquest marc, el dissabte 18 de novembre, el Centre d’Interpretació dels Indians de Catalunya-Begur ha programat un tast de vins i xocolates, dos productes de primer nivell derivats del llegat indià. A partir de les 12 h, Anna Castellví, coordinadora de la Xarxa de Municipis Indians, dinamitzarà el tast de tres vins i tres xocolates de la mà d’un sommelier, i posteriorment, tindrà lloc una visita guiada del centre d’interpretació. Les entrades poden reservar-se per 10 euros a través d’aquest enllaç.

El tast de vins i xocolates és una activitat consolidada a la Fira d’Indians, en coordinació amb la Xarxa de Municipis Indians, que habitualment rep molt d’interès per part del públic. En vistes del seu èxit, ha fet el salt al Som Cultura. 


Categories: Cultura