El fotògraf banyolí Joan Pau Cassez torna a exposar a Begur

24 ago 2020

La mostra es podrà visitar a la Sala d’Exposicions de les Escoles Velles fins al 12 de setembre.

La Sala d’Exposicions de les Escoles Velles ofereix del 25 d’agost al 12 de setembre una nova proposta cultural en el marc de la temporada d’estiu. Es tracta d’una mostra del fotògraf de Banyoles Joan Pau Cassez, que presenta una sèrie d’imatges on les protagonistes són la llum i les ombres. Cassez.

Cal recordar que Joan Pau Cassez no és el primer cop que ofereix als begurencs i begurenques el seu treball artístic. I és que l’any 2015 ja va exposar a les Escoles Velles amb una gran acollida.

L’Ajuntament informa que l’edifici de les Escoles Velles de Begur reuneix tots els protocols d’higiene i desinfecció homologats. A més, els visitants tindran a la seva disposició gel hidroalcohòlic a l’entrada. Per a la seguretat de tothom, també es recorda que és necessari dur mascareta i l’ascensor només s’habilitarà per a persones amb mobilitat reduïda. Es controlarà l’aforament per accedir a la Sala d’Exposicions per tal de garantir les distàncies de seguretat que determinen les autoritats sanitàries.

El consistori, finalment, fa una crida a veïns, veïnes i visitants a gaudir d’aquesta proposta cultural i agraeix la comprensió i col·laboració de la població davant d’aquests moments excepcionals.


Categories: CulturaExposicions