El Grup de Teatre Mutis no falta a la seva cita amb el Nadal i organitzarà un Pessebre Vivent teatralitzat

20 nov 2019

Les representacions es duran a terme el 21 i 28 de desembre i les entrades es poden adquirir anticipadament a l’Oficina de Turisme de Begur o a taquilla el mateix dia de l’esdeveniment.

Una de les activitats nadalenques més nostrades arreu de Catalunya durant l’època nadalenca és l’escenificació de pessebres vivents. I des de fa tres anys, el Grup de Teatre Mutis és l’encarregat d’organitzar cada Nadal pels carrers del municipi les representacions del Pessebre Vivent teatralitzat de Begur.

Enguany, les escenificacions –que compten amb la col·laboració de l’Ajuntament i de Bakanards Begur- tindran lloc els dies 21 i 28 de desembre. Ambdós dies hi haurà representacions en horari de 18.30h a 20.30h, amb sortides cada 5 minuts de grups de 30 persones des de la plaça de la Vila. L’aforament per als espectacles és limitat i el preu és de 6€ per persona. Les entrades es poden adquirir anticipadament a l’Oficina de Turisme de Begur o a taquilla el mateix dia del Pessebre Vivent.

Per a més informació, podeu trucar al telèfon 972 62 45 20, consultar el web www.visitbegur.cat o enviar un correu electrònic a l’adreça turisme@begur.cat.


Categories: Turisme