El IV Concurs de Cartells de la Castanyera ja té guanyadores!

03 nov 2020

Fins a mitjans d’aquest mes de novembre la Sala d’Exposicions de les Escoles Velles acull una mostra amb tots els cartells participants en aquesta edició.

Sophie Marial Lara Herrera, de l’Escola Doctor Arruga de Begur, i Fiona Martí Rubirola, de l’Escola Olivar Vell d’Esclanyà, han estat proclamades com les dues guanyadores del Concurs de Cartells de la Castanyera, que enguany complia la seva quarta edició. Amb la Fira de la Castanyera de Begur i la Festa de la Castanyada d’Esclanyà suspeses a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19, el certamen s’ha erigit enguany en el principal acte de la Castanyada al municipi.

L’acte d’entrega de premis va tenir lloc el divendres 30 d’octubre al pati de la Biblioteca Salvador Raurich a càrrec de l’alcaldessa de Begur, Maite Selva, i del regidor de Promoció Econòmica, Eugeni Pibernat.

Els dos dissenys guanyadors del concurs seran els protagonistes dels cartells de la Festa de la Castanyada i de la Fira de la Castanyera de l’any 2021; i també es poden visitar fins a mitjans d’aquest mes de novembre a la mostra que hi ha habilitada a la Sala d’Exposicions de les Escoles Velles, on també hi són presents tots els cartells que han pres part de l’edició d’aquest 2020. L’exposició obrirà de dimecres a dissabte, de 16.30 a 20 h; i els dimecres al matí, de 10 a 13 h (diumenge i festius tancat).

Els dissenys finalistes del IV Concurs de Cartells de la Castanyera han estat per Sofia Badri Khayat i Nayra del Rio Nenesich, de l’Escola Doctor Arruga de Begur; i per Èlia Sinués Fernández i Sofia Szwajcarzewnska, de l’Escola Olivar Vell d’Esclanyà.

L’Ajuntament de Begur felicita les dues alumnes guanyadores i a tots els finalistes i participants per la creativitat i el talent que han mostrat en les seves creacions, i posa en valor, un cop més, la col·laboració dels centres educatius del municipi en aquesta iniciativa.


Categories: ConcursosCultura