El jove begurenc Álvaro Jabalera, plata en el concurs de còctels de Lleida

08 mai 2018

El begurenc Álvaro Jabalera, estudiant de l’Institut Baix Empordà de Palafrugell, aconsegueix el segon premi en el concurs de cocteleria que organitza anualment l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Lleida. En la primera prova, el jove aspirant va elaborar un còctel clàssic a l’atzar. I en la segona, va presentar una creació inèdita fent ús d’algun dels productes de la marca patrocinadora Vichy Catalan. El còctel inèdit li va dir “Vichy Garbí”. Era una beguda cítrica, brava i refrescant, elaborada amb xarop de rom Monin, suc de síndria natural, suc de llima natural, amb un toc de Vichy Catalan Lemon i finalment coronada amb una maduixa natural que aportava textura i més color al refrigeri.

La presentació del còctel “Vichy Garbí” anava acompanyada amb un espectacular vídeo que va comptar amb el suport dels nostres alumnes de cicles d’hoteleria i turisme. Un vídeo atrevit, divertit i molt original gravat a la platja de Calella de Palafrugell.

Jabalera, en recollir el premi, va voler dedicar unes paraules d’agraïment al professor de cicles Alfons Rius, que durant aquest curs s’ha bolcat completament en l’ensenyament dels seus coneixements sobre el món de la cocteleria als alumnes de serveis de restauració.