El Mas d’en Pinc es prepara per acollir aquest mes d’abril diferents propostes

01 abr 2022

Tota la informació i l’actualitat sobre l’equipament i l’Àrea de Medi Ambient es pot consultar en aquest enllaç.

Amb l’arribada del mes d’abril l’espai Mas d’en Pinc ja es prepara per acollir al llarg de les pròximes setmanes diferents propostes divulgatives i formatives.

La primer d’elles seran els agrupaments escolta: durant el període de Setmana Santa una sèrie d’agrupaments escolta d’arreu de Catalunya faran acampada al Mas d’en Pinc. La zona d’acampada està situada a les dues feixes que hi ha al costat del pati principal del mas i aquest espai està destinat exclusivament a escoltes i altres entitats sense ànim de lucre dins l’àmbit excursionista. En total, el Mas d’en Pinc rebrà una cinquantena d’escoltes i monitors que hi faran estada, iniciant així l’època d’acampada que s’allarga fins el mes d’octubre.

Mentrestant, el 21 d’abril se celebrarà una reunió de dones empresàries: la xef Iolanda Bustos durà a terme xerrades i la presentació d’un llibre dins el marc de la reunió mensual que celebren les dones empresàries de l’Empordà. L’acte finalitzarà amb un sopar còctel a l’exterior del mas.

I finalment, del 25 al 29 d’abril els alumnes de tercer del grau de Ciències del Mar de la Universitat de Barcelona realitzaran les pràctiques de camp de les assignatures d’Ecologia marina i Conservació d’espècies i hàbitats al Mas d’en Pinc. L’equipament rebrà un total de 25 alumnes i 5 professors que combinaran pràctiques de camp amb treball de laboratori.


Categories: Medi Ambient