El MICFootball torna a Begur aquesta Setmana Santa

07 abr 2022

Del 13 al 16 d’abril el camp municipal de futbol acollirà una vintena de partits d’aquest prestigiós torneig internacional de futbol base. A la competició, a més, també hi prendrà part la Fundació Esportiva Begur.

Després d’una aturada de dos anys a causa de la pandèmia de Covid-19 aquest 2022 torna el MICFootball (MIC-Mediterranean International Cup) de la mà de l’Agrupació Esportiva MIC Football. I ho fa amb Begur com una de les protagonistes.

I és que el nostre poble serà novament una de les seus -com ja ho és des del 2001- d’aquest prestigiós torneig internacional de futbol base que se celebra durant la Setmana Santa a diverses poblacions de les comarques gironines. Un esdeveniment esportiu que enguany comptarà amb l’assistència de 300 equips d’uns 30 països i de 6.000 participants que es repartiran en 9 categories (des de l’U12 fins a l’U20, entre futbol base masculí i femení).

En el cas de Begur els partits del MICFootball 2022 es disputaran al camp municipal de futbol, que del 13 al 16 d’abril acollirà un total de 20 enfrontaments; entre ells, d’equips com el RCD Espanyol, CE Mercantil, Club Caterpillar Motor, Cristinenc Costa Brava, CF Athletic Riudeperes, EF Baix Ter, CE Cabrils, Sant Ignasi CE, BCN Junior, FC Sarrià de Ter, CPS Sarrià, Irony Nesher, West Coast Elite FC i la Fundació Esportiva Begur.

En el cas de l’equip begurenc, aquest 2022 participarà en el torneig en les categories cadet i infantil. I ho farà en les següents dates i emplaçaments. En el cas del cadet:

. 13 d’abril (18): contra el Vic Riuprimer Refo (Fornells).

. 14 d’abril (10 h): contra el Mercantil FC (Vilablareix).

. 14 d’abril (17 h): contra el West Coast Elite FC Red (Vilablareix).

I en el cas de l’equip infantil:

. 13 d’abril (11 h): contra el RCD Espanyol, a Begur.

. 14 d’abril (09 h): contra el CE Cabrils, a Begur.

. 14 d’abril (16 h): contra l’Atlètic Bisbalenc.

Per a més informació sobre el MICFootball 2022 podeu consultar aquest enllaç.


Categories: Esports