El Nadal arriba a les Escoles Velles amb tres exposicions sota el braç

30 nov 2020

Les mostres es podran visitar en horari de dilluns a divendres, de 15.30 a 19 h; i els dissabtes, de 10 a 13 h i de 16 a 20 h.

Aquest Nadal la cultura tornarà a tenir un paper preponderant a Begur i Esclanyà, malgrat la pandèmia de Covid-19 i les mesures de seguretat i restriccions establertes per a evitar el contagi i la propagació del coronavirus. I és que l’Ajuntament aposta decididament enguany per la cultura segura i per oferir als veïns i veïnes propostes d’oci de primer nivell adaptades al context actual.

En aquesta línia, la Regidoria de Cultura organitzarà a la Sala d’Exposicions de les Escoles Velles tres mostres artístiques amb l’objectiu de desitjar unes bones festes nadalenques a la població. Les exposicions es podran visitar en horari de dilluns a divendres, de 15.30 a 19 h; i els dissabtes, de 10 a 13 h i de 16 a 20 h (festius tancat).

Exposició fotogràfica del Pessebre Vivent de Begur: del 4 de desembre al 9 de gener

Es tracta d’una mostra fotogràfica de l’icònic esdeveniment nadalenc que organitza cada any el Grup de Teatre Mutis. Com que enguany s’ha hagut de suspendre el Pessebre Vivent, amb aquesta mostra es vol mantenir viva la flama amb una cinquantena de fotografies i el muntatge d’unes escenes que normalment es poden veure al carrer.

Exposició del Concurs de Postals de Nadal 2020: del 15 de desembre al 9 de gener

Aquest certamen es duu a terme entre l’alumnat dels centres educatius de Begur i Esclanyà, i les creacions guanyadores són les protagonistes de la postal de Nadal que edita l’Ajuntament de Begur.

Exposició de l’Any Pallach: del 18 de desembre al 9 de gener

Es tracta d’una mostra itinerant que commemora l’Any Pallach i que s’organitza conjuntament amb la Fundació Pallach. Aquesta exposició coincidirà amb la celebració el 18 de desembre, a les 19 h al Casino Cultural, de l’acte de l’Any Pallach a Begur.

 


Categories: CulturaExposicions