El Nadal és sinònim a Begur de Pessebre vivent teatralitzat. Us hi esperem el 17 i 18 de desembre!

15 des 2022

Les entrades es poden adquirir anticipadament a l’Oficina de Turisme o al web www.visitbegur.cat. I també es podran comprar el mateix dia de l’esdeveniment a la taquilla.

Una de les activitats nadalenques més nostrades arreu de Catalunya durant l’època nadalenca és l’escenificació de pessebres vivents. I des de fa alguns anys, el Grup de Teatre Mutis és l’encarregat d’organitzar cada Nadal pels carrers del municipi les representacions del Pessebre vivent teatralitzat de Begur.

Enguany l’esdeveniment torna a la vila en la seva cinquena edició i amb més ganes que mai! Les escenificacions –que compten amb la col·laboració de l’Ajuntament i Bakanards- tindran lloc els dies 17 i 18 de desembre, de 18 a 20 h.

Durant tot el cap de setmana hi haurà representacions amb sortides cada 10 minuts de grups d’un màxim de 25 persones des de la plaça de la Vila. L’aforament per als espectacles és limitat i el preu és de 8€ pels adults i de 4€ per als infants de 7 a 12 anys. Les entrades es poden adquirir anticipadament a l’Oficina de Turisme de Begur o al web www.visitbegur.cat; o a taquilla el mateix dia del Pessebre vivent.

Per a més informació, podeu trucar al telèfon 972 62 45 20, consultar el web www.visitbegur.cat o enviar un correu electrònic a l’adreça turisme@begur.cat.


Categories: Promocio Economica