El nou Pump Track de Begur acollirà el 30 d’octubre la segona prova de la Lliga Catalana de Pump Track

26 oct 2022

L’Ajuntament inaugurarà de forma oficial l’equipament amb aquesta competició esportiva.

Després de l’èxit de la primera prova realitzada a Castellcir amb més de 70 participants, l’Associació Esportiva A Tot i Amb Tot (ATIAT) -amb la col·laboració de la Federació Catalana de Ciclisme i de l’Ajuntament de Begur- organitzen aquesta tardor a casa nostra la segona prova de la Lliga Catalana de Pump Track.

Serà el pròxim diumenge 30 d’octubre i l’esdeveniment suposarà la inauguració oficial del Pump Track del Mas d’En Pinc, el nou equipament esportiu de primer nivell impulsat per l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament. Durant la cita, a més, els assistents també podran gaudir d’una sessió de discjòquei.

La prova començarà a les 11 h amb uns entrenaments oficials que serviran per establir l’ordre de sortida de la primera de les dues mànigues finals, essent la màniga de la final més ràpida la que puntuarà per la classificació final.

A la competició hi poden participar tots els riders amb llicència federativa, ja sigui en categories absolutes en la Lliga Catalana de Pump Track o en categories inferiors en la Mini Pump Track kids. En el cas que no disposin de llicència federativa, també hi haurà la opció de tramitar una llicència de dia i podran participar en la categoria Open.


Categories: EsportsJoventut