El parc urbà de la plaça del Carme ja és una realitat

05 oct 2021

Amb aquesta actuació l’àrea d’Obres i Serveis aposta per a seguir embellint el municipi i per a dotar a les famílies de nous espais per a la pràctica segura del lleure dels infants.

Des d’aquest passat cap de setmana Begur compta amb un nou espai lúdic per a tots els infants del municipi. Dissabte 2 d’octubre va obrir el nou parc urbà que l’Ajuntament ha habilitat a la plaça del Carme amb l’objectiu d’oferir a les famílies begurenques nous espais segurs i adaptats per a l’esbarjo segur dels més menuts al centre del poble.

L’actuació, iniciada l’any 2019 per l’anterior equip de govern i finalitzada recentment, ha consistit en l’adequació i condicionament de la plaça del Carme -situada al final dels carrers del Carme i del Raval- per tal de destinar la superfície existent a un nou parc urbà. Les obres, amb un import de 20.000€, han estat executades per l’empresa Parks 3000 SLU.

El nou parc urbà, doncs, compta amb diferents elements especialment adreçats per als infants; entre ells, un circuit d’equilibri i trepa. En aquest sentit, els jocs que s’han disposat en el nou espai han estat escollits per les famílies dels carrers Raval i Carme que a principis del passat mes de juny van prendre part en la consulta veïnal que el consistori va impulsar.


Categories: ObresServeis