El pas amb vehicle pel carrer Llevant d’Aiguafreda queda restringit temporalment

29 jul 2021

L’objectiu d’aquesta mesura és reduir provisionalment l’afluència i l’estacionament massiu d’autocaravanes i vehicles a la zona per a preservar l’entorn natural d’aquest espai, erradicar els actes d’incivisme, i minimitzar el risc d’incendi.

L’Ajuntament de Begur ha habilitat al carrer Llevant d’Aiguafreda dues pilones de ciment que restringeixen temporalment el pas d’autocaravanes i vehicles en aquesta via.

Es tracta d’una mesura de caràcter preventiu i provisional impulsada pel consistori amb l’objectiu de reduir l’afluència massiva d’aquests vehicles a la zona, prevenir i erradicar els actes d’incivisme en aquest espai natural del municipi, i minimitzar el risc d’incendi.

En aquest sentit, l’Ajuntament, la Policia Local i diferents veïns i veïnes havien reportat darrerament la presència a la zona de nombroses autocaravanes estacionades irregularment i una afluència constant de vehicles, especialment a les nits. A més, també s’havien alertat abocaments improcedents de deixalles que comportaven un elevat risc d’incendi.


Categories: Urbanisme