El pati de les Escoles Velles ja és un “entorn sense fum”

07 jun 2022

L’objectiu d’aquesta mesura és garantir el benestar, la salut i la comoditat de totes les persones que prenen part dels esdeveniments lúdics i festius que es duen a terme en aquest espai.

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Begur -a proposta de la regidories de Cultura, Turisme i Festes- ha acordat declarar el pati de les Escoles Velles com a “entorn sense fum”.

Així doncs, aquest espai a l’aire lliure de l’equipament és des d’aquest mes de juny un espai lliure de fum i, per tant, hi està prohibit fumar.

Gemma Coll, regidora de Cultura, destaca que “aquesta mesura era molt necessària i és molt adient, ja que el pati de les Escoles Velles també és un espai d’un centre educatiu com la Llar d’Infants Ses Falugues. La llar d’infants restarà oberta tot l’estiu i, per tant, l’ús que es farà del pati de les Escoles Velles durant els mesos de juliol i agost, de dilluns a divendres, serà de caràcter educatiu”.

En aquest sentit, l’espai se senyalitzarà degudament perquè pugui ser fàcilment visible per a tothom, la prohibició de fumar.


Categories: Cultura