El pati de les Escoles Velles llueix un nou mural en favor de la cultura inclusiva i feminista

06 mar 2022

L’obra, feta per l’artista Anna Grimal, es va inaugurar aquest cap de setmana en el marc dels actes de commemoració del Dia Internacional de les Dones.

Aquest diumenge 6 de març es va celebrar un dels actes centrals del 8M, el Dia Internacional de les Dones, a Begur: la inauguració del mural que l’artista palafrugellenca Anna Grimal ha pintat al pati de les Escoles Velles en favor d’una cultura inclusiva i feminista; i que ha comptat amb una subvenció del Pacto de Estado contra la Violencia de Género.

Una obra espectacular, evocadora i reivindicativa que a partir d’ara dona la benvinguda a totes les persones que accedeixin a aquest equipament; i que serveix com a avantsala del nou projecte cultural per al poble que impulsa a partir d’aquest 2022 l’Ajuntament de Begur.

I qui al llarg dels darrers dies ha pogut gaudir i fer un seguiment d’aquest mural han estat els alumnes de la Llar d’Infants Ses Falugues. I és que els infants d’entre 2 i 3 anys d’aquest centre educatiu van dur a terme durant el desenvolupament de l’obra un treball al voltant d’aquesta creació. La llar d’infants va organitzar quatre visites al mural per a treballar l’observació i el gust per a la pintura i conèixer el procés de creació d’una obra.

En paral·lel, coincidint amb el 8M, des del centre educatiu es recorda que la llar d’infants duu a terme un projecte en valors d’igualtat, amb treball de coeducació per a promoure la igualtat i el respecte sense cap tipus de discriminació.


Categories: Dona