El Pessebre Vivent es consolida com un dels grans reclams nadalencs de Begur

03 gen 2020

Més de 150 figurants han participat enguany en aquesta activitat organitzada pel Grup de Teatre Mutis amb el suport de l’Ajuntament. Amb només tres edicions a les seves esquenes, el Pessebre Vivent ja s’ha convertit en un dels grans reclams nadalencs del municipi.

Aquest passat cap de setmana es va dur a terme la segona i última teatralització del Pessebre Vivent de Begur d’aquest any 2019. Durant dos dies, el 21 i 28 de desembre, l’esdeveniment ha portat als carrers de la vila fins a 600 persones d’arreu, que, repartides en grups reduïts, han pogut gaudir en directe de les representacions teatrals nadalenques organitzades pel Grup de Teatre Mutis amb la col·laboració de l’Ajuntament

Des de l’Ajuntament es dona les gràcies a l’entitat per l’impuls de la iniciativa i per l’èxit organitzatiu i de participació assolit en aquesta tercera edició. I és que, enguany, l’activitat ha mobilitzat més de 150 figurants, bona part d’elles veïns i veïnes de Begur, que han interpretat escenes religioses icòniques com “L’Anunciació a Maria” o el “Rei Herodes” i diversos quadres amb els dimonis i els pastorets com a grans protagonistes. Per a aquest 2019, a més, el Grup de Teatre Mutis tenia reservades diverses novetats; entre elles l’actuació del grup de gòspel “Ja som cinc” i del grup de batucada “Bakanards”, així com la representació de noves escenes, tals com “L’edicte d’empadronament dels romans”, “El safareig de les rentadores” o “El miracle del Tió”.

Joan Serrano, director del Pessebre Teatralitzat a Begur, fa una balanç molt satisfactori de l’edició d’enguany i avança que l’objectiu de l’entitat és “seguir creixent amb la incorporació de nous actors i actrius i amb la representació de nous quadres”. En aquest sentit, Serrano fa una crida a totes aquelles persones interessades a prendre part de les representacions a posar-se en contacte amb el Grup de Teatre Mutis -a través del seus perfils a les xarxes socials a Twitter, Instagram i Facebook-, i agraeix a tots els actors i al poble de Begur “la seva implicació en el projecte”.