El Pessebre vivent teatralitzat triomfa de nou en el Nadal begurenc

20 des 2022

Prop de 600 persones van gaudir el 17 i 18 de desembre de la cinquena edició d’aquesta activitat organitzada pel Grup de Teatre Mutis amb el suport de l’Ajuntament. Tot un èxit de participació! Consulta l’àlbum fotogràfic.

Aquest passat cap de setmana es va dur a terme el Pessebre Vivent de Begur d’aquest any 2022. Durant dos dies, el 17 i 18 de desembre, l’esdeveniment va portar als carrers de la vila a prop de 600 persones vingudes d’arreu, que, repartides en grups reduïts, van poder gaudir en directe de les representacions teatrals nadalenques organitzades pel Grup de Teatre Mutis amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Des del consistori es dona les gràcies a l’entitat per l’impuls de la iniciativa i per l’èxit organitzatiu i de participació assolit en aquesta cinquena edició. I és que, enguany, l’activitat ha mobilitzat uns 145 actors i figurants que van interpretar una dotzena d’escenes religioses icòniques com “L’Anunciació”, el “Naixement”, el “Rei Herodes” i diversos quadres amb els dimonis i els pastorets com a grans protagonistes.

Per a aquest 2022, a més, el Grup de Teatre Mutis tenia reservades diverses novetats; entre elles, canvis en el quadre de l’edicte d’empadronament -que va comptar amb l’actuació dels Bakanards-, així com la representació de noves escenes tals com “En Matafies i la Caterina” o “En Matatà i la Rebeca”.

Joan Serrano, director del Pessebre Teatralitzat a Begur, fa una balanç molt satisfactori de l’edició d’enguany i assegura que “estem molt contents i satisfets per la participació. Tothom ha col·laborat, tothom s’ho ha passat bé, i la gent ha quedat entusiasmada. Volem donar les gràcies a l’Ajuntament pel seu suport i a tot el poble per la seva col·laboració”.

 


Categories: Promocio Economica