El Premi Vila de Begur de Narrativa Curta obre aquest 2021 la seva 36a edició

11 gen 2021

Els treballs s’han d’entregar del 18 de gener al 19 de febrer, i com a gran novetat els concursants hauran d’incloure en el sobre de participació una declaració responsable acreditant que l’obra és inèdita i que no està pendent de cap altre veredicte.

Aquest 2021 el calendari cultural begurenc torna a reservar un espai privilegiat al Premi Vila de Begur de Narrativa Curta, que enguany commemora la seva 36a edició en un estat de forma òptim i a punt per a seguir promocionant arreu del municipi i del territori el talent, l’originalitat i la creativitat de tots els seus participants.

El certamen va aplegar l’any passat 115 treballs arribats d’arreu dels Països Catalans, i en aquesta nova convocatòria la Regidoria de Cultura es marca com a objectiu seguir consolidant el concurs com una de les iniciatives literàries més prestigioses i amb més tradició a les comarques gironines.

El Premi Vila de Begur de Narrativa Curta 2021 és obert a tota la població major de 18 anys i les obres presentades han de ser inèdites i no haver estat premiades en altres concursos. En aquest sentit, la principal novetat del certamen és que els concursants hauran d’incloure en el sobre de participació una declaració responsable acreditant que l’obra és inèdita i que no està pendent de cap altre veredicte.

Tots els requisits i les bases de la convocatòria es poden consultar a través del següent enllaç; i els treballs s’han d’entregar del 18 de gener al 19 de febrer de forma presencial a l’Oficina de Registre d’Entrada de l’Ajuntament o a través de correu postal certificat. El lliurament de premis es durà a terme el 17 d’abril al Casino Cultural de Begur.

Adrià Moreno Miró ja espera successor

L’aitonenc Adrià Moreno Miró es va convertir en la darrera edició del certamen, amb només 18 anys, en la persona més jove en endur-se el Premi Vila de Begur de Narrativa Curta, dotat amb 1.000€, amb l’obra «Relats inconnexos d’una vida bohèmia». Mentrestant, el badaloní Isaac Cortés Domingo va obtenir un premi de 150€ gràcies al seu treball «El convidat», l’altra obra finalista.


Categories: ConcursosCultura