El Pump Track de Begur acull la primera jornada sobre rodes. Veniu a gaudir-ne!

06 abr 2023

Dissabte 15 d’abril hi haurà taller d’skate i patinet, un vermut musical, un dinar popular i l’actuació de Swimming in a pan.

El Pump Track de Begur complirà aquest estiu el seu primer any de funcionament. I a les portes d’aquesta efemèride, la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament vol organitzar en aquest nou equipament una gran festa oberta a tots els veïns i veïnes.

Es tracta de la primera edició de la Jornada Sobre Rodes, que tindrà lloc el dissabte 15 d’abril. Aquell dia, l’Ajuntament -amb la col·laboració de Bakanards, Braveskate, SaNau i altres empreses patrocinadores- celebrarà una diada plena de propostes lúdiques, culturals i esportives perquè en puguin gaudir els begurencs i begurenques.

L’activitat començarà a les 11 h amb un taller d’skate i patinet a càrrec de Braveskate pel circuit del Pump Track i per la nova mini rampa. I és que aquest, precisament, serà un dels grans reclams de la jornada: poder conèixer i poder començar a practicar en aquesta nova estructura que l’Ajuntament ha afegit al Pump Track recentment per a ampliar i nodrir de nou contingut aquest equipament i adaptar-lo a les necessitats i interessos dels seus usuaris i usuàries.

Ja al migdia serà el torn per a un vermut musical i, a continuació, podrem prendre part d’una botifarrada popular. I per acabar, a les 17 h, gaudirem d’un concert en directe amb Swimming in a pan. Durant tot el dia, a més, hi haurà servei de bar ofert pels Bakanards, diversos sorteigs de material i algunes sorpreses que es desvetllaran durant la jornada.

Finalment, l’Ajuntament informa que totes aquelles persones que vulguin assistir a la botifarrada popular hauran de portar el seu plat, got i coberts, per tal d’evitar la generació de residus innecessaris. En aquest sentit, el consistori també anima a tothom qui es vulgui desplaçar fins el Pump Track a fer-ho a peu, en patinet, en skate o en bicicleta per a contribuir a la reducció de les emissions de CO2.

 

 


Categories: Esports