El Pump Track del Mas d’en Pinc es convertirà en un dels grans atractius lúdics i esportius de Begur

18 mar 2022

Aquest nou equipament consistirà en un circuit de terra asfaltat i asfalt amb revolts peraltats, salts i petits desnivells per a poder gaudir-lo amb vehicles amb rodes i sense motor.

Pròximament és previst que vegi la llum un nou projecte a Begur que permetrà ampliar i nodrir amb nou contingut l’oferta lúdico-esportiva que s’ofereix al municipi al llarg de tot l’any. Es tracta de la construcció d’un Pump Track, un circuit de terra i asfalt amb revolts peraltats, salts i petits desnivells per tal que persones de totes les edats en puguin gaudir amb vehicles amb rodes i sense motor, com ara bicicletes, BMX, patina, scooters, skates…

El Pump Track s’habilitarà a l’esplanada que hi ha al costat del Mas d’en Pinc i la previsió és que l’obra finalitzi abans de l’estiu. En aquests moments l’Ajuntament ja ha encarregat el disseny i Manel Vallès, regidor de Joventut, destaca que “portem prop de tres anys treballant en aquest projecte. La pandèmia i la recerca d’una localització ideal per aquest equipament han endarrerit una mica el pla sobre el calendari inicial, però sempre ha estat un projecte que hem tingut sobre la taula i que finalment veurà la llum”.

Manel Vallès, a més, avança que “el nostre objectiu és que el Pump Track convisqui amb una zona de pícnic i atraure a un públic familiar. Volem que a la àrea hi convisquin diferents generacions i que el jovent i la mainada, i els i les no tant joves, trobin un espai lúdic i esportiu on passar estones ben divertides. Estem convençuts que serà tot un èxit!”.

En aquest sentit, el consistori ha acordat construir el Pump Track a l’esplanada que hi ha al costat del Mas d’en Pinc per la seva amplada idònia i la seva situació privilegiada. A més, aquesta localització també ha rebut el vistiplau del cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya, ja que se situarà prop del dipòsit d’aigua existent a la zona i que és utilitzat per abastir als bombers en cas d’incendi.


Categories: Joventut