El punt d’informació turística es trasllada a la carretera de circumval·lació, a l’alçada de l’aparcament de la Font de Baix

07 jul 2022

L’horari d’atenció és de 10 a 14 h i de 17.30 a 20.30 h.

Aquest dijous 7 de juliol ha obert portes el punt d’informació turística de Begur en la seva nova ubicació. I és que l’Ajuntament -a través de la Regidoria de Promoció Econòmica i Turisme- ha traslladat aquest equipament a la carretera de circumval·lació, a l’alçada de l’aparcament de la Font de Baix.

Fins ara el punt d’informació turística estava instal·lat a l’aparcament de la Vinya, a l’entrada del municipi; i amb aquest canvi l’objectiu del consistori és oferir un millor servei als turistes i visitants i, al mateix temps, contribuir a descongestionar de trànsit el centre de la vila.

La nova ubicació ofereix un espai ampli i també hi té habilitada una de les parades del Bus Platges. A diferència de l’anterior ubicació, el nou lloc és més visual pels visitants que arriben amb cotxe al municipi i que volen fer consultes sobre qüestions d’ubicació. El nou emplaçament, a més, també permet una arribada al punt d’informació de manera més fàcil i àgil.

El punt d’informació turística obrirà durant els mesos de juliol i agost en horari de 10 a 14 h i de 17.30 a 20.30 h.