El Restaurant Diferent acull un àpat comunitari per a les famílies de Begur i Esclanyà

22 des 2021

L’acció s’ha dut a terme en coordinació amb l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament, encarregada de fer un seguiment, atendre i donar resposta a les necessitats i requeriments de la població.

El Restaurant Diferent de Begur va ser protagonista el dimarts 21 de desembre d’una nova mostra de solidaritat i altruisme envers els veïns i veïnes del municipi.

Així, en coordinació amb l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament, aquest establiment begurenc va organitzar un àpat comunitari adreçat a diferents famílies de la vila per tal de celebrar el Nadal. La iniciativa, a més, també va comptar amb la col·laboració de Cava Parxet i a Carn Vila -a qui l’Ajuntament agraeix i posa en valor la seva implicació-, que van facilitar provisions per a l’àpat de forma gratuïta.

Cal recordar que aquesta no és la primera iniciativa solidària i comunitària que duu a terme el Restaurant Diferent. L’any passat l’establiment ja va fer entrega a diferents famílies d’unes caixes solidàries que contenien un àpat tradicional català; i també va impulsar el repartiment gratuït de pizzes a les famílies derivades des de l’Àrea de Serveis Socials.

Maite Selva, alcaldessa de Begur i regidora de Serveis Socials, posa en valor la iniciativa i explica que “cal agrair al Restaurant Diferent, a Cava Parxet i a Carn Vila aquesta acció; així com totes les propostes de caràcter solidari i comunitari que afloren al nostre municipi i que son claus per a garantir la cohesió i el benestar de tots els nostres veïns i veïnes”.


Categories: Serveis Socials