El Rotary Club de Viena organitza rutes per l’entorn natural de Begur i Esclanyà

26 mai 2022

Aquests dies diferents membres d’aquesta entitat duen a terme excursions per tota la comarca amb casa nostra com a punt de trobada i sortida.

Aquest dijous 26 de maig el que ha estat fins ara president del Rotary Club de Viena, George Bishop, va organitzar a Esclanyà -municipi on resideix- una trobada de cortesia amb membres d’aquesta entitat i representants de l’Ajuntament de Begur, del Rotary Club Girona Youth Members, del Rotary Club Girona International Area i del Rotary Club Costa Brava. Per part del consistori hi va assistir el regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Eugeni Pibernat.

La trobada -on hi van assistir una quarantena de persones- tenia com a objectiu compartir amb tots els assistents l’experiència que aquesta associació austríaca està vivint aquests dies a casa nostra. I és que diferents membres del Rotary Club de Viena -en una iniciativa impulsada pel seu president- s’han desplaçat des d’Àustria fins a Begur i Esclanyà per a prendre part de diverses excursions pel nostre municipi i pel seu entorn natural, així com pel conjunt de la comarca. Aquesta delegació s’hostatja a Begur i des d’aquí inicien les diferents sortides.

Eugeni Pibernat, regidor de Promoció Econòmica i Turisme, dona la benvinguda a la comitiva i explica que “hem agraït al seu president i a tots els membres del Rotary Club que facin d’ambaixadors del nostre municipi a Viena i desitjo que gaudeixin aquí a casa nostra de tots els atractius naturals, turístics, patrimonials, culturals i gastronòmics de primer nivell i de referència que tenim”.

 


Categories: Turisme