El SOC llança dos programes d’ajuts a la contractació de joves i de majors de 30 anys

25 gen 2022

El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya ofereix subvencions per a la contractació de joves i de majors de 30 anys amb l’objectiu d’impulsar la reactivació socioeconòmica.

El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha llançat dos programes per impulsar la reactivació socioeconòmica a la ciutadania i a les empreses amb l’objectiu de generar noves contractacions.

El programa d’ajuts a la contractació de joves, menors de 30 anys, ofereix subvencions per a contractar joves en diverses modalitats contractuals -incloses les pràctiques-. S’ofereixen fins a 17.600 euros per cada jove contractat durant 12 mesos a jornada completa. En total, s’han destinat 125 milions d’euros a aquests ajuts (la meitat per a contractes en pràctiques i l’altra per a indefinits). El termini per a presentar les sol·licituds finalitza el 31 de març.

El programa de contractació de persones majors de 30 anys en situació d’atur pretén fomentar la creació d’ocupació estable i de qualitat i, en concret, la creació de llocs de treball per a persones en situació de vulnerabilitat. Són subvencionables els contractes indefinits i temporals amb una durada mínima de 12 anys. Els contractes han de ser a jornada completa en un establiment operatiu ubicat a Catalunya. S’hi ha destinat un total de 39 milions d’euros, finançats pel Fons Social Europeu. Les sol·licituds es poden demanar fins al 31 de maig.

Informació sobre la contractació de joves en situació d’atur.

Informació sobre la contractació en pràctiques de joves en situació d’atur.

Informació sobre la contractació laboral de persones de 30 anys i més.


Categories: Promocio Economica